24.03. i 25.03. – spotkania dla frankowiczów

W dniu 24.03.2017 r. (piątek) w godzinach od 16 do 19 oraz w dniu 25.03.2017 r. (sobota) w godzinach od 11 do 14, w sali konferencyjnej Szczecińskiego Domu Sportu (ul. Wąska 16, pierwsze piętro) odbędzie się spotkanie poświęcone problematyce kredytów walutowych udzielanych przez banki osobom fizycznym. Na spotkaniu zaproszony specjalnie z tej okazji radca prawny przedstawi Państwu ocenę prawną zawartych umów, aktualne orzecznictwo sądów, wskaże sposoby postępowania z bankami oraz przysługujące uprawnienia w związku z wadami zawartych umów kredytów/pożyczek indeksowanych/denominowanych. Zapraszamy także osoby, u których walutą przeliczeniową były inne waluty (USD, EUR). Udział w spotkaniu jest bezpłatny. Prosimy o wybranie jednego ze wskazanych dni, aby w drugim mogły wziąć udział inne osoby.

Zapisy na spotkanie dostępne są przez formularz zamieszczony na portalu evenea.pl

Link do formularza umieszczony został na naszej stronie na portalu Facebook (http://www.facebook.com/gryfpro).

W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt pod nr tel. 884 94 74 54 w dni robocze w godzinach od 9 do 18.